Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Results 1 to 11 of 11
  1. #1

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Australia, Sydney
    Posts
    3,621

    Thumbs up

    Hello,

    For 24hours now my MSN isn't working it comes up with the following error,
    "Sign in to Micrsosoft MSN has failed, becuase service is currently unavaliable!"
    Why is this?
    I cant access MSN even with Adium?
    What the hell is going on? and has anyone else got this problem?
    Thanks
    Bye
    My Macs: MacBook Pro 17", Powerbook Ti 867Mhz, Powermac 5500 Black, iBook G3 900Mhz, Powermac MDD, Powermac 8600 250Mhz, Intel Core Duo 1.66Ghz Mac Mini, iMac G4 17" 1Ghz, eMac 1Ghz, eMac 800Mhz,
    AppleCollector Sales Service/Sales/Support/Trade In's

  2. #2

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Brisbane
    Posts
    694

    Default

    Works fine for me....
    Pain is temporary. Quiting lasts forever.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Melbourne
    Posts
    259

    Default

    I can connect without problems using Mercury Messenger...
    Always be wary of the Software Engineer who carries a screwdriver.
    ABC Cricket Scores widget

  4. #4

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Canberra ACT
    Posts
    3,171

    Default

    I'm connected fine via Adium X
    mulitple iOS devices - iPhone, iPad Air, and iPod nano
    Mac OS X
    - 13 MacBook Pro with Retina, Mac mini for media server, and a Mac Book Air here somewhere still too

  5. #5

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Parramatta
    Posts
    3,357

    Default

    that happened to me, i found that if your date was set incorectly it wont work. check that.
    Just Chillin.

  6. #6

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Australia, Sydney
    Posts
    3,621

    Default

    Nope everything is correct!
    I'm currently on my iBook G3 DUAL USB running Adium 0.85 (newest one) still won't connect! :-(

    PS: Could it be that AAPT isn't letting me access MSN for some reason?
    My Macs: MacBook Pro 17", Powerbook Ti 867Mhz, Powermac 5500 Black, iBook G3 900Mhz, Powermac MDD, Powermac 8600 250Mhz, Intel Core Duo 1.66Ghz Mac Mini, iMac G4 17" 1Ghz, eMac 1Ghz, eMac 800Mhz,
    AppleCollector Sales Service/Sales/Support/Trade In's

  7. #7

    Default

    Just use MSN Messenger like the rest of the teeny bopper world... I love the interface and tabbed messengers just suck......
    Antec 1200 Tower - 3.4GHz i7 | 16GB | 2TB | Win 7 Ultimate
    iBook G4 1.33Ghz | iPad Mini Wifi 16GB | iPhone 4S 16GB | Apple TV Gen2 | iPad 2 Wifi 16GB

  8. #8

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Parramatta
    Posts
    3,357

    Default

    maybe you have proxy's that arnt set? ring up your ISP.

    if you can access www.hotmail.com then it might not be the proxy's
    Just Chillin.

  9. #9

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Australia, Sydney
    Posts
    3,621

    Default

    Yes i can access www.hotmail.com
    But it was working fine a few days ago now nothing!
    My Macs: MacBook Pro 17", Powerbook Ti 867Mhz, Powermac 5500 Black, iBook G3 900Mhz, Powermac MDD, Powermac 8600 250Mhz, Intel Core Duo 1.66Ghz Mac Mini, iMac G4 17" 1Ghz, eMac 1Ghz, eMac 800Mhz,
    AppleCollector Sales Service/Sales/Support/Trade In's

  10. #10

    Default

    like i said, i wasnt joking... use MSN Messenger, it works every time...
    Antec 1200 Tower - 3.4GHz i7 | 16GB | 2TB | Win 7 Ultimate
    iBook G4 1.33Ghz | iPad Mini Wifi 16GB | iPhone 4S 16GB | Apple TV Gen2 | iPad 2 Wifi 16GB

  11. #11

    Default

    My msn (routed through jabber.org.au transport so I can use iChat) seems to have been screwing up a lot...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •