Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    1,176

    Default MobileMe iWeb websites down?

    For some reason my websites created using iWeb are now re-directing to www.me.com - anyone else got this issue?

    edit: Maintenance - 11/17/2010, 22:00 - 11/18/2010, 00:00 PT

    Due to scheduled maintenance, MobileMe members will be unable to access MobileMe applications at me.com. Normal service is expected to be restored at the end of the maintenance window.


    I guess that is why! "scheduled" ??? They told me nothing!
    Last edited by Keving; 18th November 2010 at 01:01 PM.

  2. #2

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Adelaide
    Posts
    845

    Default

    Did you originally store them as .Mac sites? I got an email a month or so ago saying .Mac hosted sites were going away and you needed to update them to the new me.com way of hosting.
    Note: Any advertising image that may appear in my post is placed there automatically by this site and is not endorsed by me personally.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    1,176

    Default

    Quote Originally Posted by Jaste View Post
    Did you originally store them as .Mac sites? I got an email a month or so ago saying .Mac hosted sites were going away and you needed to update them to the new me.com way of hosting.
    Probably, but I update them pretty often.

    They're back up now, must have been the maintenance.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •