Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Netstat Widget

  1. #1

    Default



    This handy little widget allows you to view the IP Address and the amount of data transfered for each active network interface. It supports ethernet, airport and firewire and allows you to have multiples of each one.

    Grab it from the usual place... www.islayer.net



    See you with another one soon.

  2. #2

    Default

    Btw, those are made up IPs

  3. #3

    Join Date
    May 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    1,420

    Default

    Originally posted by marc@May 9 2005, 02:02 AM


    This handy little widget allows you to view the IP Address and the amount of data transfered for each active network interface. It supports ethernet, airport and firewire and allows you to have multiples of each one.

    Grab it from the usual place... www.islayer.net



    See you with another one soon.
    Nice widget.

    Anychance of a whois reverse lookup as well so I know who is supplying my internet when I am on wifi?
    iPhone 4 | iPad | MBA | iMac 27"
    EyeTV/IceTV | SecuritySpy User

  4. #4

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    Originally posted by aswitcher@May 9 2005, 07:24 AM
    Nice widget.

    Anychance of a whois reverse lookup as well so I know who is supplying my internet when I am on wifi?
    no plans at this stage.....

  5. #5

    Default

    Fantastic widget. Thanks.

  6. #6

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    just to let everyone know i will be doing a slightly modified version of this widget that will also show internode usage stats for those of us who are with internode

  7. #7

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    226

    Default

    Has anyone else been able to get these working with Case Sensitive HSF+ ?
    * Power Mac 867-DP/1.25/120+60
    * PowerBook 12" 1.33/768/80
    * Mac Classic 8/4/40 upgraded to Classic II 16/10/40
    * Mac SE/30 16/32/1GB with ethernet adapter
    * Newton MessagePad 2000

  8. #8

    Default

    I have no idea what you're talking about!

  9. #9

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    1,019

    Default

    Nice widget
    I code, I eat and I'm hungry for more.

  10. #10

    Default

    Very nice. I'm guessing there's no way to reset stats to zero with the method you're using?

    edit: Just checked the source, and answered my own question.. :P

  11. #11

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    well i can make it reset to zero if you can give me a good reason why

  12. #12

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    143

    Default

    Ability to reset to zero would be handy when calculating an applications bandwidth usage (without having to write down & calculate before and after numbers).

  13. #13

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    thats what i expected you to say
    will be added in a future release.

  14. #14

    Join Date
    May 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    82

    Default

    great widget there!

    thanks

    how about a widget that lets u see how many Mpb ur airport is currently running?

    is there a way to do that?

  15. #15

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    not that i know of

  16. #16

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    The next major revision of NetStat support IPv6 and it will allow you to copy ip's to the clipboard

    Should be out tonight

  17. #17

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Brisbane - Australia
    Posts
    1,544

    Default

    Awesome widgets
    Bit of a silly question- will the new downloaded versions go straight over the older ones or should they be removed first?

    Cheers
    Unibody MacBook 2.4GHz C2D, Apple 23" HD Display and Black 16GB iPhone 3G...
    Successful Sales - chrism238, ARB, Bob, Goodbye, chrissara, garrymacdonald, lavo, jubilantjeremy, Jordan M, mulquemi, avolve x 2, macaholic, warren21, Meh 626...

  18. #18

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    old ones need to be deleted.
    the are in ~/library/widgets/

  19. #19

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    226

    Default

    Originally posted by josh64@May 9 2005, 10:33 AM
    Has anyone else been able to get these working with Case Sensitive HSF+ ?
    errr I mean Case Sensitive HFS+
    The filesystem.

    All of the bundled widgets work fine, but I can't get any of yours to work.

    EDIT: I tried a few widgets from the apple downloads section too and they all worked fine.
    * Power Mac 867-DP/1.25/120+60
    * PowerBook 12" 1.33/768/80
    * Mac Classic 8/4/40 upgraded to Classic II 16/10/40
    * Mac SE/30 16/32/1GB with ethernet adapter
    * Newton MessagePad 2000

  20. #20

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Somewhere Slaying Vampires
    Posts
    6,302

    Default

    i have an idea what might be causing it.ill get back to you tomorrow

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •