Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manhattan Beach, CA
    Posts
    2

    Default problem w/ istat menus on G5

    I just found out about istat menus and installed it on 2 Intel macbooks and it works great. However, when I tried to install it on a 2ghz G5, it fails to load and work properly. I can add items to the menu bar, but I can't modify their appearance at all (font size, remove label, color, etc.). Also, the cpu monitor does not seem to be graphing the current usage. Also, periodically, a window will pop up from istat menus saying I have version 0.00 installed -- do I want version 1.30 (which is the version I already have installed). I've tried re-installing several times, rebooting, removing the istat menus directory in ~/Library/Application Support, resetting pram, fixing permissions, etc. I just can't get it to work properly. BTW, I donated $25. Any help would be appreciated.

    Thanks,
    Don

  2. #2

    Default

    Hi, firstly... thanks for donating. It's greatly appreciated!

    It sounds like maybe it's a permissions issue causing the prefs not to save. Can you please let me know if this file exists on your G5?

    ~/Library/Preferences/com.iSlayer.iStatMenusPreferences.plist

  3. #3

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manhattan Beach, CA
    Posts
    2

    Default

    Hi Marc,

    That was it! I had to fix the permissions on that directory -- don't know why Disk Utility didn't catch it. It's working like a champ now.

    Thanks!
    Don

  4. #4

    Default

    Great to hear! Thanks again for the donation.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •