PDA

View Full Version : WTF Apple.com.au



Vojtin
24th May 2010, 12:43 AM
Do not understand why they have not fixed this.
http://grab.by/grabs/ccc1cb016b2c0880115614ff5a55a153.png

Why they do not use an iWeb if they do not have a good web designers? :p

Pink
24th May 2010, 12:46 AM
I've seen this a lot too!!! Aren't apple supposed to be slick?

thats awesome
24th May 2010, 12:54 AM
mine works fine...always has.

maybe it's because i use firefox!? =p

opilot87
24th May 2010, 01:54 AM
Do not understand why they have not fixed this.
http://grab.by/grabs/ccc1cb016b2c0880115614ff5a55a153.png

Why they do not use an iWeb if they do not have a good web designers? :p

I get this occasionally, and using Safari. Was quite surprised and disappointed by it.

Ollie

iCameron
24th May 2010, 05:55 AM
I've never seen that in Firefox. You think that there their website would be compliant with their own web-browser!

harryb2448
24th May 2010, 07:57 AM
Safari sucks guys use Firefox v 3.6.3 faster and better.

Seakip
24th May 2010, 04:41 PM
Safari sucks guys use Firefox v 3.6.3 faster and better.

Chrome, for a firefox without the bloat, faster but no as many ad-ons.

However, never seen this.

Jacko30
24th May 2010, 05:44 PM
I have never seen that running safari

SaucyChick
26th May 2010, 04:19 PM
I have never seen that running safari

+1, me neither

Keving
26th May 2010, 04:24 PM
I've seen it in Safari - just yesterday in fact.

avolve
26th May 2010, 04:33 PM
it is to do with server load/not full loading of CSS files rather than poor design