PDA

View Full Version : something's wrong with Terminal



iCameron
14th December 2009, 03:07 PM
http://img.skitch.com/20091214-xmhy56f38jfke8nugjxj67f7m1.preview.jpg (http://skitch.com/cameronf/nmxbx/w-y-n-h-9-bash-80x24)
Click for full size (http://skitch.com/cameronf/nmxbx/w-y-n-h-9-bash-80x24) - Uploaded with plasq (http://plasq.com)'s Skitch (http://skitch.com)

Any idea's? The command run is just ls of my home directory, nothing else.

dotnet
14th December 2009, 03:25 PM
Type reset, and <enter>. If that doesn't help, cmd-option-R.

Cheers
Steffen.

iCameron
14th December 2009, 04:12 PM
Fixed!

Thanks