PDA

View Full Version : Final Cut Express and iMac



will
22nd August 2009, 12:04 PM
I have just brought a new 24"iMac (through the Mactalk link)

Trying to run Final Cut Express HD and it tells me that I need a graphics card!

Does this happen with earlier versions of FNCXpress and the iMac?

ClockWork
22nd August 2009, 12:51 PM
See Final Cut Specs (http://www.apple.com/finalcutexpress/specs.html) - on the right, under: System Requirements.

zeddie2001
22nd August 2009, 01:28 PM
It happens with older versions of FCE and intel machines - FCE does not play well with Rosetta.

Upgrade FCE