PDA

View Full Version : Swipe Gesture not working



bigmouth
26th May 2009, 05:57 PM
I have found since going to 10.5.7 on the MBP 15.4" (2008 unibody), that I can no longer do the three finger to the side swipe to get back/forward a webpage. Everything else like Expose works, just not that.

Anyone else had the same issue ?

Cookieboi
26th May 2009, 07:43 PM
What browser do you use? I find the swipe works on Safari but not Firefox.

bigmouth
26th May 2009, 08:32 PM
Yeah I'm on Firefox, but before the update it was all fine no matter what browser I was on. Using 3.0.10 FF. Will try a permission repair as well.

takamine
26th May 2009, 08:33 PM
I use Multiclutch. An awesome program that can customize your multi touch gestures: Everytime I Think About You I Multitouch My Cell Will Henderson (http://wcrawford.org/2008/02/28/everytime-i-think-about-you-i-touch-my-cell/)

dangson
27th May 2009, 12:53 AM
Yeah I'm on Firefox, but before the update it was all fine no matter what browser I was on. Using 3.0.10 FF. Will try a permission repair as well.

I don't know why it was working before, but FF 3.0 doesn't support the three-finger swipe. I'm currently using FF 3.5 beta and it does.

bigmouth
27th May 2009, 11:44 AM
I don't know why it was working before, but FF 3.0 doesn't support the three-finger swipe. I'm currently using FF 3.5 beta and it does.

I actually went to the non-beta version because 3.5 was not saving the cookies for the passwords !!!! Hopefully they'll fix that up sooner than later.