PDA

View Full Version : Safari cache gone haywire!



mechcon
5th February 2009, 06:23 PM
Okay, here's the rundown... see this pic?

http://gallery.me.com/david.kudrev/100188/IMG_0961/web.jpg

I've asked other folk to view that link, and they say it's coming up fine as in 1024x768


ON MY MACHINE however it comes up as 768x1024, so rotated!

I've long fixed that problem on the picture, BUT.. it's STILL coming up like that on safari, and I've reset safari multiple times!!


can anyone help me out please????

advent
5th February 2009, 07:20 PM
might not have anything to do with the catche, or safari for that matter, take a wonder around the actaul computer settings.. (particularly display)

mechcon
5th February 2009, 07:21 PM
Come again?

advent
5th February 2009, 07:34 PM
it might be the computer, so go into SYSTEM PREFERENCES, have a look around, cannot garrentee anything, but it might be worth it.

mechcon
5th February 2009, 07:39 PM
thank you..

reemixx
5th February 2009, 08:56 PM
I'll take your cache problem over the stupid cookie problem that exists since the 10.5.6 update. Makes Safari absolutely useless since I (and a whole bunch of others (http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1828211&tstart=0)) can't stay logged into most sites for more than a couple of minutes.

I 'solved' the problem by using Firefox.

As for your cache problem, that is pretty puzzling and I haven't heard anyone else mention the same problem. Doesn't happen at all in any other browsers? Are you using any Safari plugins? Tried reinstalling Safari?