PDA

View Full Version : Possible to permanentaly display istat windows?



BEETROOT
24th April 2008, 12:55 PM
Is there a way to display the istat windows other than by clicking them in the menu bar? I run an external monitor on which I'd like to keep these windows open permanently. Is this an option I'm not seeing? The istat download page shows a bunch open...

http://www.islayer.com/images/software/screenshots/istatmenus.jpg

Disko
24th April 2008, 01:09 PM
iStat menus isn't really designed for that usage.

You could run iStat (http://islayer.com/index.php?op=item&id=25) as a stand alone application, or the iStat pro widget (http://islayer.com/index.php?op=item&id=7) with the "Running widgets outside of dashboard" modification detailed in this blog entry (http://islayer.com/support/?p=13) on iSlayer's site.

I reckon those would be better suited to the task.

BEETROOT
24th April 2008, 01:27 PM
oh, perfect. Thanks so much.

-Matt

astr0b0y
24th April 2008, 01:59 PM
Tear off windows would be a very nice feature. Surely the boys can implement this by tomorrow?

decryption
24th April 2008, 02:08 PM
Or even try iStat Menus :)