PDA

View Full Version : change firefox update server



chrisede
15th March 2008, 11:06 AM
Does anybody know how to change the firefox update server?

My ISP (Internode) mirrors all the updates, and plugins. It would be great if I could download from there automatically instead of Firefox's servers. Free traffic is great.

zbaron
15th March 2008, 11:13 AM
I just did an "about:config" and there are a number of "app.update" entries in there. I have no idea what to put into them though.

Huy
15th March 2008, 11:14 AM
The incremental updates are very small, if I remember right it's around 400-500KB only.

If you're keen on free though, just download the entire package from Internode and install over the top. Bit of a hassle, but it saves you that 0.4MB or so... :p

chrisede
15th March 2008, 11:29 AM
oh I know, but it would be great to not have to manually download everything, plugins and all.