PDA

View Full Version : adium on leopard won't connect to msn - fixed.



begbie
21st November 2007, 02:22 PM
hi, i'm sure someone's mentioned this before i kinda need specific instructions to get this one working....

i know it's got nothing to do with the msn server as i can connect through msn messenger but just not through adium.

some help would be totally appreciated.

i'm running adium 1.1.4 and mac os 10.5.1


thanks in advance.

jerrah
21st November 2007, 02:42 PM
I've had no problems with Adium version 1.1.3 on Leopard, but a workmate with 1.1.4 can connect to Sametime and ICQ but not MSN.

He read a blog post last night about modifying his hosts file but it didn't help him.

Perhaps it's a problem with .4?

melbmac
21st November 2007, 02:50 PM
Nope, using 1.1.4 and it's working like a charm with MSN, on 10.5.1

Dante Kyar
21st November 2007, 02:57 PM
it one day just started working for me. Dont know why, but i was having the same problem for a while.

Peter Wells
21st November 2007, 03:13 PM
yeah, its been flakey under leopard for some people, even adium admit it.

the simplest solution is to use opendns.org for the time being if you're one of the unlucky ones.

begbie
21st November 2007, 07:18 PM
yeah, its been flakey under leopard for some people, even adium admit it.

the simplest solution is to use opendns.org for the time being if you're one of the unlucky ones.

how did you do that? i tried adding the numbers into my network preferences but it still wouldn't connect.

begbie
21st November 2007, 11:02 PM
it's all good now.... i added the dns, typed out a command on terminal and adium is back to it's blazing best. thanks to all for the replies.