PDA

View Full Version : Bug with time display



nickels
21st October 2007, 12:34 AM
In the iStat menus prefs I specified 24 hour time and at midnight get 12:00 - should be 0:00

macaholic
21st October 2007, 12:48 AM
nickels.
Use the Forum Search at left.
This is well documented in the main iStat Menus thread.

ClockWork
21st October 2007, 12:50 AM
Have you got iStat Pro version 4.2 (http://www.islayer.com/index.php?op=item&id=7)?

And is your computer's Date & Time Preferences, set to: Use a 24 hour clock ?

iSlayer
21st October 2007, 12:52 AM
Hi nickels,
Will be all fixed in the next release