PDA

View Full Version : iLoveLamp problem



mctext
17th July 2006, 02:34 PM
Just turned on my widgets after a while in the bush and noticed that the iLoveLamp widget has got a bad dose of the squares!
I'm attaching a pic.
Just for info in case there's a problem here and it's not just me.
http://wwwmcc.murdoch.edu.au/~mchoul/lamp/lamps.gif


McText

iSlayer
17th July 2006, 02:36 PM
10.4.7 broke the widget.
I Love Lamp has been discontinued so there wont be an update to fix it (assuming its even posible) unfortunatly

mctext
17th July 2006, 02:43 PM
iSlayer:
That's so sad.
:(

Georgina EG
17th July 2006, 03:29 PM
I'm on 10.4.7 and my lava lamp is still working. :thumbup:

marc
17th July 2006, 03:45 PM
Looks like it's just an Intel and 10.4.7 thing.

Georgina EG :: Are you using a PPC Mac?
mctext :: Are you using an Intel Mac?

Wheels
17th July 2006, 03:48 PM
<div class='quotetop'>QUOTE(marc &#064; Jul 17 2006, 03&#58;45 PM) 195749</div>

Looks like it&#39;s just an Intel and 10.4.7 thing.

Georgina EG :: Are you using a PPC Mac?
mctext :: Are you using an Intel Mac?
[/b]
It&#39;s broken on my PPC mac running 10.4.7.

the_OM
17th July 2006, 03:51 PM
It&#39;s broken on my PPC mac running 10.4.7 too

HDK
17th July 2006, 04:15 PM
Dammit it&#39;s broken on my PPC mac &#39;aswell&#39;.

ClockWork
17th July 2006, 04:16 PM
and it doesn&#39;t work at all on my Mac SE/30 &#33;&#33;

*perhaps one might simply purchase real live Lava Lamps*

**wonders how difficult it would be turning a Mac SE/30 into a Lava Lamp**

cw

The Architect.mac
17th July 2006, 04:30 PM
still working here on the PPC PowerBook...

mctext
17th July 2006, 04:53 PM
Yep, I&#39;m on the G4, pre-Intel too.


McText

Georgina EG
17th July 2006, 05:01 PM
Marc, I&#39;m using a PPC G4 iMac with 10.4.7 and the lava lamp continues to work.

tintinaujapon
17th July 2006, 05:17 PM
PBG4 & stuffed.

stefanlod
17th July 2006, 05:58 PM
Same here.

Disko
17th July 2006, 06:04 PM
Well, of course it isn&#39;t working, there isn&#39;t&#39; any need to keep posting "it isn&#39;t working". Especially after:

Originally posted by iSlayer
10.4.7 broke the widget.
I Love Lamp has been discontinued so there wont be an update to fix it (assuming its even posible) unfortunatly

Georgina EG
17th July 2006, 07:49 PM
Don&#39;t be too hard on them Matt, the mystery remains, if 10.4.7 broke the widget, why does mine still work?

Perhaps I missed the last lava lamp update when I was unwell, and the clue may be in that.

mac_man_luke
17th July 2006, 08:05 PM
If you are running intel and it still works i imagine it has to do with the apple stuff up of forgetting to include some updated opengl files in the first part of the installer for intel

eg if you get the stuffed installer it didnt install the new files that breaks ilovelamp

iSlayer
17th July 2006, 08:08 PM
<div class='quotetop'>QUOTE(mac_man_luke &#064; Jul 17 2006, 08&#58;05 PM) 195857</div>

If you are running intel and it still works i imagine it has to do with the apple stuff up of forgetting to include some updated opengl files in the first part of the installer for intel
[/b]

doesnt explain the ppc users who are having the same issue

something2sea
4th August 2006, 07:02 PM
does somebody have a download of this widget i can trial (see if it works on my 3 macs), because i want to see it&#33;&#33;

thanks