PDA

View Full Version : Safari in Tiger & vBulletin - rendering problem



wazman
14th March 2006, 06:05 PM
I have an issue which I am wondering if anybody else has encountered and has a fix for it.

Ever since I installed 10.4.3 (new install) I am haivng problems when using vBulletin sites in Safari. It is not every time I view a page but enough to be annoying. Upgrades through 10.4.4 & 10.4.5 have not changed this.

What happens is that the page in the forum that I am viewing will often fail to load or render properly. Replies in threads are often nested inside other replies (no these are not as a result of people quoting). Pages only sometimes half load, a refresh loads the page correctly.

This only happens with Vbulletin sites. I have no problems with any other sites at all.

Any thought or suggestions would be appreciated.

hawker
14th March 2006, 06:20 PM
What version of Safari? What screen res? can you take some screen caps and can you post the links to some of the sites so I can have a look?

wazman
14th March 2006, 07:32 PM
I will try & post a screencap next time it happens.

Safari version is 2.0.3 (417.8)

Screen Res is 1440 x 900 on my Powerbook.

A couple of sites it occurs on are:

http://www.ls1.com.au/forum/?
http://forum.streetcommodores.com.au/index.php?
http://www.thefuselage.com/Threaded/

Thanks

hawker
14th March 2006, 07:56 PM
screen caps would be helpful. So far it works fine on my iMac G4 and PowerBook 12"

iSlayer
14th March 2006, 08:07 PM
roughly how often does it happen.
occasinally a page wont render correctly.
completly normal

wazman
14th March 2006, 08:33 PM
Whenever I visit vBulletin sites I can almost gaurantee it will happen. The 3 screenshots happened within about 5 minutes of starting to browse the site.
I can't fault anything else except the combination of Safari & vBulletin. All these sites browse fine in Firefox.
All other sites browse fine in Safari, never have any other problems. I am confident it is not a network issue as it never happens on other sites.

failed page loads are common: http://users.on.net/~warrickv/test/noload.png
failed render: http://users.on.net/~warrickv/test/render.png
another failed render: http://users.on.net/~warrickv/test/rendera.png

Hope this might help