PDA

View Full Version : Gmail problems?



Ozi
29th August 2004, 07:20 PM
Its not working for me. :(

dev_enter
29th August 2004, 07:22 PM
Same thing here, I'm sure it will be fixed soon enough.

Jmi
29th August 2004, 07:28 PM
it should be fine now.
i just logged in

p996911turbo
29th August 2004, 08:38 PM
I got that too but it went away.

I do have a recurring problem though, every time I log in it stops loading at the red "Loading..." box and I have to refresh the page, it's fine when I refresh but it's annoying to have to do that

Disko
29th August 2004, 08:41 PM
that's a safari only issue i think.

dev_enter
29th August 2004, 08:41 PM
Yeah, I get that problem sometimes too, p996911turbo.
Just a minor inconvenience. It's still only in beta remember. =)

p996911turbo
29th August 2004, 08:46 PM
Originally posted by Bahamut@Aug 29 2004, 08:41 PM
Yeah, I get that problem sometimes too, p996911turbo.
Just a minor inconvenience. It's still only in beta remember. =)
Yeah, I keep forgetting that; it's just so good already!

yinyang
29th August 2004, 08:49 PM
will the person that broke Gmail please put their hand up...!

if you don't the whole lot of you will have detention...!! :D

kim jong il
29th August 2004, 08:55 PM
I get the reload thing happenning too. Ozi's dad (aka Disko) must be correct: a Safari issue (a pretty minor one however)

kim

Ozi
29th August 2004, 10:13 PM
Yep: for me the afore-mentioned issue is quite bad. Sometimes I have to refresh up to 10 times, other times no amount of refreshing will make it work. However, I find that emptying the cache seems to help.

Or it could all be in my mind, and emptying the cache does SFA. who knows!

Ozi
29th August 2004, 10:26 PM
Its still not playing nicely with me. It either wont load, or displays a "server error: try again in 30 seconds" message. :(