Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Results 1 to 5 of 5

Thread: TPG mail

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    101

    Default TPG mail

    Just bought an iPad, set up mail but, can only receive and not send mail. Same settings as on my iPhone, iBook.
    Anyone has the same problem?
    A.Felix Painting Services
    LC630, G4 350, iMac DV400, iBook G4, iMac G4, iSight, iPod Nano, iPod Touch, iPhone 3Gs, iPad WiFi, iPhone 4

  2. #2

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    597

    Default

    whats your outgoing server address? the outgoing server should be your ipad's carriers email server
    .: iPhone 3GS - 32gig - black .:. iMac 24" Intel .:. iPad 64gig Wi-Fi + 3G .:. 2011 17" MBP :.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    101

    Default

    I used exactly the same settings as on my iPhone and iBook and never had any problems.
    A.Felix Painting Services
    LC630, G4 350, iMac DV400, iBook G4, iMac G4, iSight, iPod Nano, iPod Touch, iPhone 3Gs, iPad WiFi, iPhone 4

  4. #4

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    29

    Default TPG

    Check your advanced settings SSL should be off, Authentication set at MD5,Delete from server Never and Server port I use 110...
    iPad 32Gb WiFi, iBook G4, iPhone 4 16Gb

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    101

    Default TPG

    Also found a solution on TPG forum:
    forum.tpg.com.au/viewtopic.php?f=7&t=29418&hilit=ipad

    Thanks
    A.Felix Painting Services
    LC630, G4 350, iMac DV400, iBook G4, iMac G4, iSight, iPod Nano, iPod Touch, iPhone 3Gs, iPad WiFi, iPhone 4

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •