Welcome to MacTalk Australia

the largest Australian community for Apple discussions and topics

Join the discussions, Register Now!
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2

    Default Telstra turbo on Mac, doesn't work?

    Hi team,

    bought a Telstra turbo pre-paid kit to install on my Mac G5 iMac and can't get it to work?

    It installs on the HD but does not display on the screen the connection stuff??

    I installed another turbo on my daughters Dell laptop and it took about 3 minutes and the whole deal was very easy.
    Various software appears so you can use it easily on the screen.

    None of this happened with the mac.
    is it not compatible?

    What do other mac users use ?


    I have 10.4.11 OS but this should run turbo..

    I wondered if the more basic dongle/kit was needed ?

    Cheers
    Pedro

  2. #2
    gareth's Avatar gareth is offline Here's to the crazy ones

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    melbourne
    Posts
    936

    Default

    my guess is 10.4 isn't supported.

  3. #3
    Angsty's Avatar Angsty is offline Flowcharting the World.

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Melbourne
    Posts
    699

    Default

    Just tested this for you on my older MBP running OSX 10.4.11

    Mobile Broadband Manager installed ok and is working fine - posting this reply via the turbo stick. I'm not using any other hardware or software - just what came in the box with the turbo. It's running software version 3.0.409 for me.

    Hope this helps working out where the problem is...

    Ang

  4. #4
    Buthidae is offline 0118 999 881 999 119 7253

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Perth
    Posts
    469

    Default

    I'm thinking it's probably Intel only.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •